EVALUACE V PRAXI

Pokračování kurzu Evaluací k lepšímu fundraisingu, kde se naučíte využít vše v praxi

Termín: 26. 4. 2022

Už znáte proces evaluace zvenčí, rozumíte terminologii, teoreticky víte jak na to? Ale stále Vám chybí ty zcela konkrétní procesy, nástroje pro vaší organizaci? Tak právě z tohoto workshopu si je odnesete. Workshop je koncipován 100 % prakticky, pod vedením lektora si sestavíte evaluační plán pro svou organizaci, v diskusi s ostatními a lektorem si stanovíte hodnotící kritéria a způsoby evaluace a odpovíte si na otázky spojené s praxí evaluace v organizaci.

Kurzem vás provede PhDr. Petr Vojtíšek,Ph.D, který vyučuje management a sociální politiku na Katedře sociální práce Filozofické fakulty UK, ale i v neziskových i veřejnoprávních organizacích- Od roku 2010 lektoruje a konzultuje vedení a řízení v sociální práci a sociální politice. Tematicky se zaměřuje především na otázky strategie, evaluace a manažerských dovedností a jejich aplikací v nestátních i veřejnoprávních institucích.

OBSAH KURZU:

  • Teorie změny
  • Evaluační plán
  • Evaluační design
  • Argumentace v evaluaci
  • Zavedení evaluace do organizace

CÍLE KURZU:

  • Účastník si odnáší vlastní evaluační plán.
  • Účastník se orientuje v procesu evaluace jako ryba ve vodě.

NA KOHO JE KURZ ZAMĚŘEN: (velikost organizace, pozice)

vedoucí pracovníci a ředitelé organizací v sociální oblast

CENA A INFORMACE K ORGANIZACI KURZU:

Akce v rámci Vzdělávacího programu NROS a AVPO ČR

Kurz proběhne: 26. 04. 2022

Místo konání: Kurz proběhne ve Vzdělávacím středisku Václavka. Na Václavce 1135/9, Praha 5. Středisko není bezbariérové.

Časová dotace kurzu: 9.30 – 15.30 hodin

Cena kurzu:

běžný účastník – 2300 Kč bez DPH

neziskové organizace – 2100 Kč bez DPH

členové AVPO ČR – 1680 Kč bez DPH

Obecné informace ke kurzům.

Přihlášení na kurz

Uděluji tímto Nadaci rozvoje občanské společnosti svůj výslovný souhlas se zpracováním uvedených osobních údajů. Více info ZDE.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace